De schoenen van een goede schoenmaker zijn ook versleten
- toepasselijke dooddoener -

Waar blijft die site

"Dan sluit jullie website niet aan bij wat jullie doen" is de quote die meerdere maanden bovenaan deze pagina heeft gestaan. Een meer recente kreet is 'Waar blijft jullie nieuwe website'. Al geruime tijd bestaat onze website uit deze ene pagina. Dat men nieuwsgierig is naar de beloofde nieuwe website, is logisch. Maar je zult nog even geduld moeten hebben vrees ik.

 

Recent werk

Nadat een klant, die ik al een tijdje niet meer gesproken had, me wees op het incomplete beeld dat de website van Netgemak schetste, hebben we 'm offline gehaald. Ik had 'm verteld wat we nu, bijna 7 jaar na de oprichting, recentelijk hebben gedaan. De webapplicatie van de Klantcontact Monitor, de websites voor IVN, LievenseCSO, STZ en De Twentse Zorgcentra, de APPs voor Moekotte, Natuurmonumenten en AloysiusStichting, de groeiexplosie van MochaDocs, het internationale succes van PlayheadChina en, inderdaad, “ga zo maar door”, want we mogen werken voor vele leuke opdrachtgevers.

 

Leuke dingen doen

Ongelijk kon ik hem niet geven. We waren al eens bezig geweest met een vernieuwde versie, maar die hebben we nooit de prioriteit gegeven die het zou moeten hebben. Ik hoor je denken: “Ja... want je was druk voor je klanten, dûh”. Tuurlijk speelt dat mee, maar we hebben ook bewust andere keuzes gemaakt. Investeren in kennis en mensen kreeg van ons voorrang. 

Een tijdelijk website dus

Onze website gaf dus een niet volledig beeld van wat we doen, vandaar dat we ‘m offline hebben gehaald. Al is dat lastig uit te leggen, aangezien wij er elke dag bij klanten op hameren hoe belangrijk het hebben van een vindbare website is, hoe doorslaggevend goede content kan zijn en vooral hoe veelzeggend een eerste indruk is. Uiteraard zijn we, opnieuw, hard bezig met een nieuwe site.

 

Neem contact op

Mocht je ons al kennen, kom je hier vast alleen even ons telefoonnummer of e-mailadres opzoeken. Die heb je vast al onderaan de pagina zien staan. Aan nieuwe bezoekers: Welkom. Ik hoop dat het ontbreken van een internetbureau-waardige website je niet afschrikt om de vraag die je hier bracht, te stellen. 

 

Marc Kloppers, marc@netgemak.nl, oktober 2015