Klantcontact monitor

Klantcontact monitor

Klantbeleving in beeld. Real time. Altijd. Overal.

opdrachtgever

Klantcontact Monitor over Klantcontact Monitor

"De Klantcontact Monitor biedt u hét dashboard om continu klant- proces- en medewerker tevredenheid te meten. Onderzoek kent vele vormen en doelen. Wat u ook wilt onderzoeken, wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Samen met u concretiseren we de doelstelling van een onderzoek. Wordt het onderzoek gericht op informatie om de tevredenheid van klanten te verhogen? Wilt u feedback op voorgenomen beleid of wilt u medewerkers op individueel niveau beter kunnen coachen? De Klantcontact Monitor heeft dé tool én de mensen."

applicatie

Meten is weten.

Realtime dashboard

Via allerlei kanalen kan informatie worden verzameld. Denk hierbij aan bijv. telefonie, e-mail en webformulieren, website en social media. Al deze informatie wordt niet alleen verzameld in de database, maar ook overzichtelijk weergegeven in een dashboard. Uiteraard zijn daar door de beheerder van het dashboard de gewenste rapportages uit te genereren.

 

Resultaten gespecificeerd

Binnen het dashboard worden de resultaten opgedeeld in de verschillende typeonderzoeken; waaronder klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid, Net Promotor Score, Customer Effort Score en Customer Journey. Eventueel nog opgesplitst in teams, afdeling en medewerker. Zo kan de manager inzoomen op verbeterpunten en vanuit de coachingsmodule sturen op verbetering.

APP

Altijd bij de hand.

KCM APP

Alle gegevens uit het dashboard altijd realtime bij de hand. Dat was de opdracht. Uiteraard was de ontwikkeling van een APP de logische keuze. Alle meters overzichtelijk op je mobiel, melding ontvangen bij ingestelde rapportages en klantenfeedback laagdrempelig inzien.

 

branding

Passende jas.

www.kcmsurvey.nl

Website en huisstijl

Als je applicatie je core-business is, ben je er elke dag mee bezig. En dan is het niet alleen voor jou, maar zeker ook voor je klant van belang dat het er prettig uitziet. De opdracht was dan ook simpel: een prettige huisstijl die onderscheidend is in de markt en eenvoudig te implementeren in de bestaande applicatie. Oordeel zelf: missie geslaagd.

 

Mocht je de applicatie aan het werk willen zien; het is natuurlijk niet aan ons je daar de ins en outs over te vertellen. Neem hiervoor gerust contact op met de Klantcontact Monitor.

klant over ons

Hirschel Hessel

Klantcontact Monitor

Netgemak is een geweldig team vakspecialisten. We werken met groot plezier elke dag met ze samen. Het zijn kritische en creatieve meedenkers, met oog voor het belang van ónze klant.