ICT voor de afvalbranche

ICT voor de afvalbranche

Imagine a cleaner planet!

opdrachtgever

GMT over GMT

"Door onze 100% focus op automatisering voor het verwerken van afval en grondstoffen zijn we geworden wie we zijn: marktleider in Europa. En daar zijn we trots op. Vooral ook omdat we al 25 jaar bijdragen aan de operationele uitmuntendheid van onze cliënten. Tijd dus om onze expertise ter beschikking te stellen van organisaties die willen groeien in een snel veranderende markt."

website

www.gmt.nl

Website

Met klanten in heel Europa en ver daarbuiten, is een duidelijke website onontbeerlijk. Door de klant en tevreden gebruikers te combineren met het laatste nieuws, kregen we het voor elkaar software interessant te maken om naar te kijken. Meertalig natuurlijk. En responsive uiteraard. En eenvoudig te beheren.

 

Mailingmodule

Gekoppeld aan de website zit een mailingmodule. Klanten worden hiermee eenvoudig op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Het adresboek is ingedeeld in groepen en taal, zodat de informatie heel gericht wordt verzonden.

APPstore

bekijk online

Direct beschikbaar

Alle APPs die deze multi-national aan haar klanten aanbiedt, zijn eenvoudig in te zien in de binnen de website aanwezige APPstore. Hierdoor hoeft de bezoeker van de website niet door te klikken naar de afzonderlijke stores, maar kan er direct worden gedownload.

support site

De klant voorop

Klanten kunnen eenvoudig inloggen om RFC's aan te maken. Een directe koppeling met de eigen back-office, maakt de communicatie eenvoudig en foutloos. Tevens vindt men binnen de supportsite de laatste updates van de softwarepakketten van GMT.


klant over ons

Daniëlle Nierop

marketing manager

Mijn toppers uit het oosten. Ze leveren al jaren kwaliteit die staat. Bij een briefing hebben ze aan een half woord genoeg en weten me altijd te verrassen met passende oplossingen.