Over ons

We praten niet graag over onszelf,
maar vooruit, even kort dan.
Over ons

    Netgemak

    Internetbureau

    Netgemak over Netgemak

    Een internetbureau met een grote dosis ervaring in techniek en design. We doen wat we leuk vinden, maar vooral waar we goed in zijn. Websites, WordPress, applicaties & apps. Maatwerk is daarbij het toverwoord. Techniek moet ontzorgen en dus vanzelfsprekend veilig zijn en prettig om mee te werken.

    Samenwerken

    Met klant en collega. Wij blijven bij onze leest; voor het overige werken we samen met andere specialisten die nodig zijn om voor onze klanten tot een optimaal product te komen.”

    Netgemakkers

    De gezichten achter een e-mailadres of stem

    Gijs

    Gijs

    Lead software developer

    Chris

    Chris

    Software developer

    Alexander

    Alexander

    Software developer

    Dennis

    Dennis

    Accountmanager

    Derrik

    Derrik

    Front-end developer

    Rudy

    Rudy

    Vormgever

    Sven

    Sven

    Online Marketeer

    Edwin

    Edwin

    Software developer

    Mike

    Mike

    Communicatie strateeg

    Rolf

    Rolf

    Directeur

    Roy

    Roy

    Administratie

    Website optimaliseren

    Werkwijze

    Hoe we doen wat we doen

    1. Van harte welkom

    Mochten we elkaar nog niet in levende lijve getroffen hebben, maken we graag even kennis. Bij jou of bij ons op kantoor in Hengelo. Natuurlijk grijpen we deze kans aan om niet alleen jou, maar ook jouw organisatie en wensen beter te leren kennen. Vrijblijvend kennismaken? Dat kan.

    2. Inventarisatie

    In het eerste gesprek zetten wij samen de eerste stappen richting een online marketingstratie. De inventarisatie is breed en er zal doorgevraagd worden. De vraag achter de vraag zal op tafel komen. Hierbij bundelen we de wensen en onze ervaring tot een krachtige en eenduidige strategie voor al je online (en in lijn met offline) uitingen.

    3. Voorstel

    Na het eerste gesprek zullen wij een voorstel doen. Dat kan zijn aan de hand van een functioneel ontwerp, wire frames en eventueel aangevuld met een visualisatie van de wensen. Een afbeelding zegt tenslotte meer dan 1000 woorden. Uiteraard word je vooraf geïnformeerd over de kosten. Wel zo helder.

    4. Uitvoering

    Wij gaan aan de slag om het project tot uitvoer te brengen. De techniek volgt dan snel. Natuurlijk houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen wij uitvoerig testen. Dit is het uitgelezen moment voor jou om de (ontbrekende) content te verzamelen.

    5. Oplevering

    Als wij klaar zijn, wordt het project een eerste keer opgeleverd. Dan trekt u zelf ook die witte jas aan. Aanvullende wensen en testresultaten worden verwerkt. Op die manier zetten we samen de puntjes op de i. Dan dragen we het beheer over. Uiteraard na een uitgebreide instructie. Samen bepalen we het moment van online gaan.

    6. Voortgang

    Uiteraard laten we je na de oplevering niet aan je lot over. Er volgt een evaluatie en reguliere voortgang gesprekken. Wij blijven monitoren. Signaleren wij nieuwe ontwikkelingen in de markt of op technisch gebied, die je project kunnen verbeteren, wees dan niet verbaasd als wij ons vroegtijdig melden.

    Betrokken

    Vanzelfsprekend

    Maatschappelijk betrokken

    We dragen graag een steentje bij aan een leukere samenleving. Onderstaand een greep uit de projecten die we van harte steunen, door onze diensten kosteloos beschikbaar te stellen.

    De Nije Stichting – denijestichting.nl

    Het Nije huis, een inloophuis voor iedereen die kanker heeft (gehad) én hun naasten! Alles is gericht om je verder te helpen na de diagnose kanker en ook om de naasten te steunen.

    Kans voor een Kind – kansvooreenkind.nl

    Deze stichting vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen zijn het slachtoffer van een lichamelijke of psychische ziekte dan wel van sociale of maatschappelijke omstandigheden.

    Bunã Ziua, kinderen in Roemenië – bunaziua.nl

    Bunã Ziua zet zich in voor een beter leefklimaat voor kinderen in Roemenië. Hierbij ondersteunen zij de Roemeense NGO die samenwerkt met de kinderbescherming.

    Contact

    Wil jij ook een WordPress website, maar dan echt goed?
    Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak
    Afspraak maken
    Een foto van een tweetal medewerkers van Netgemak}