Diensten

Diensten

en onze andere bezigheden

als internet je vak is...

...dan droom je in www.

Dan kies je voor een specialisatie in de grote wondere wereld die internet is en daar bijt je je in vast. Zo werken de vakidioten bij ons; geen manusjes van alles. Programmeren en ontwerpen beschouwen wij als een vak. Het ontwerp mooi en aansprekend, de techniek foutloos. Dat zijn voor ons vanzelfsprekendheden. Vanuit dat vertrekpunt gaan we graag met je in gesprek over wat we voor jou kunnen doen.

websites

Elke website is anders

Wikipedia over websites

"Een website is een verzameling samenhangende webpagina's met gegevens, zoals tekst, afbeeldingen of video's, die opgeslagen worden of in het gebruikte jargon 'gehost' (= letterlijk: 'geherbergd, onderdak geboden') worden."

 

Netgemak over websites

Dat is volgens Wikipedia de definitie. Volgens ons is het een wezenlijk onderdeel van je bedrijf of organisatie. En soms zelfs het kloppende hart. Dat snappen we. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

applicaties

Maatwerk dat werkt

Software moet ontzorgen

Achter een website zit vaak meer dan een bezoeker zal zien. Het kan zijn dat alleen de beheerder toegang heeft, maar vaak kunnen zijn klanten ook gebruik maken van de aanvullende functionaliteiten.

 

Intranet of extranet

Een intranet (voor intern gebruik) of extranet (omgeving voor klanten) versnellen processen. Koppelingen met lokale programma's voor het overbrengen van data via een SOAP/XML-koppeling, SFTP-verbinding of (bijna ouderwets) mail. Gegevens worden opgeslagen in de database en verwerkt, om op elk gewenst moment, realtime te worden weergegeven in rapportages, grafieken of tekst.

 

Online software ontwikkeling

Een online applicatie voor uw relaties, klanten of bezoekers? Ook dat is mogelijk. Offertes laten aanvragen, een leerlingvolgsysteem en een systeem om klanttevredenheid te meten, het zijn slechts enkele voorbeelden van maatwerksoftware.

APPs

Bekijk onze iOS APPs

Altijd bij de hand

Wie heeft er niet een mobiele telefoon in de broekzak (man) of in de tas (vrouw). We zouden met al die APPs bijna vergeten dat je er ook mee kunt bellen. Maar die APPs geven je dan ook de mogelijkheid specifieke informatie snel bij de hand te hebben.

Apps heb je in allerlei soorten en maten. Fun of functioneel. Hoewel wij ons enkel richten op de functionele (spelletjes maken we niet), zijn deze zeker fun om te gebruiken. Wij kunnen jouw idee omzetten naar een APP, zodat het dagelijks werk van jou en je collega's een stuk eenvoudiger wordt.

 

Native APPs

Wij maken voor iPhone/iPad (iOS) en Android APPs. Zo maak je maximaal gebruik van alle beschikbare functionaliteiten van de iPhone of het Android-toestel. Een koppeling met je eigen backoffice is hierbij natuurlijk vanzelfsprekend; ingevoerde data is realtime beschikbaar in andere systemen.

en meer

Randvoorwaarden ingevuld

Om tot een goede website, APP of applicatie te komen, is er meer nodig dan technische kennis en een mooi ontwerp. Teksten, fotografie, vindbaarheid, koppelingen, advies, onderhoud, hosting, email. Het zijn maar een aantal disciplines die nodig zijn om onze projecten draaiende te krijgen en te houden.

 

Alles onder controle

Uiteraard zijn we in deze soms ondoorzichtelijke wereld graag jouw regisseur. Wij doen waar we goed in zijn, voor het overige schakelen we andere specialisten in.

 


afspraak

De koffie staat klaar

 

 

Naam *
Bedrijfsnaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Waarover wil je met ons in gesprek *
Bericht
* verplicht