Mochadocs

Mochadocs

contract management software

opdrachtgever

MochaDocs over MochaDocs

"Overal in de wereld worden contracten gemaakt, geprint en verstuurd per post, koerier of email voor ondertekening. Vervolgens komen ze retour, worden geprint, gekopieerd, gescand en in fysieke of digitale mappen gestopt. Er schuilen echter vele risico’s in deze handmatige, intensieve wijze van contractbeheer.

 

Het kan makkelijker, sneller, goedkoper maar bovenal veel veiliger. MochaDocs heeft als missie om de wereld rondom het maken, tekenen en managen van contracten ingrijpend te veranderen. MochaDocs is een innovator, 100 procent papierloze organisatie, trendsetter en volledig werkzaam in de cloud."


applicatie

Eenvoudig en compleet

Alles-in-één software

In directe samenwerking met MochaDocs gaven wij de applicatie vorm, ontwikkelden deze, beheren de technische voortgang en waken over de beveiliging. Een gebruiker kan elk soort contract, managen op einddatum, notificaties op tijd, onbeperkt documenten uploaden, iedere deadline, slimme escalatie processen, permanente audit trails, centrale opslag, onbegrensde rapporten, krachtige dashboards, en nog veel meer..

 

Analyse, dashboard & rapportage

Door het visueel aantrekkelijke dashboard heb je snel inzicht in al je contracten. Met een paar klikken maak je eenvoudig rapportages over contracten, taken, financiële data, entiteiten, leveranciers, rechten, gebruikers en forecasts. Alles digitaal en alles in de cloud.

 

De applicatie in actie zien? Kijk hier.

klant over ons

Rob Postma

CEO MochaDocs

We hebben vanaf de start van MochaDocs een belangrijk primair proces in handen gelegd van het team van Netgemak. En daarmee is Netgemak voor ons een onlosmakelijke onderdeel van MochaDocs geworden.

MochaDocs groeit sterk en heeft veel klanten met naam. Netgemak maakt keer op keer waar kwalitatief mee te kunnen in deze ontwikkeling. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige eindproducten en ook nog altijd op tijd. Dat maakt het samenwerken enorm betrouwbaar. Aanbevelingswaardig!