BorneBoeit.nl

BorneBoeit.nl

Alles van, voor, door en over Borne

opdrachtgever

BorneBoeit over BorneBoeit

De website BorneBoeit, online sinds 22 mei 2013, is ontstaan op initiatief van de Bundeling Bornse Ondernemers (BBO). De reden was dat de georganiseerde ondernemers naar hun mening te weinig aan bod kwamen in de bestaande media. Met de lancering van de website stelde de BBO, gesteund door een tiental founders, zichzelf twee belangrijke doelen. Het digitale platform moest eraan bijdragen dat Borne beter werd geprofileerd en bovendien moest BorneBoeit gaan functioneren als een bindende factor voor de ‘familie Borne’.

Nog geen vier jaar later mag worden vastgesteld dat BorneBoeit in een behoefte voorziet. In 2016 werd de site liefst 1,2 miljoen keer bezocht. Ook op sociale media mag BorneBoeit zich in een grote belangstelling verheugen.

website

www.borneboeit.nl

Website

Op de website van BorneBoeit kun je alles vinden over Borne. Het laatste nieuws, de meest recente ontwikkelingen en alle ins en outs over evenementen die in Borne georganiseerd worden. De website is gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en natuurlijk responsive.

APP

APP

De app geeft gebruikers een snel overzicht van het laatste nieuws uit Borne, waar ook via de app op gereageerd kan worden, terwijl ook de uitagenda met alle activiteiten in Borne, Hertme en Zenderen een prominente plaats heeft gekregen.

 

Download de BorneBoeit app via Google play Download de BorneBoeit app in de App Store

huisstijl

www.borneboeit.nl

Vernieuwde huisstijl

BorneBoeit is zeer actief op sociale media en de website trekt elke dag duizenden bezoekers. In overleg met de mensen achter BorneBoeit zijn we tot een design gekomen waar alle vereiste elementen in terugkomen. Modern, gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.